Gość
Sugeruję by w czasie odbywania sie kompani treningowych w przypadku gdy klanowicz jest w grze powinien miec obowiązek brać w nich udzial.
Proponuje tez by niesubordynacje w postaci trzech absencji powinny byc karane banem.
Powinna byc tez selekcja wszystkich graczy którzy nie kozystaja z gry i wedle aktualnych kryteriów eliminacja z klanu .
Proponuje tez by gracze na okresie próbnym byli przydzielani do graczy w plutonach i oceniani .
Proponuje tez by wyznaczyc 3-4 <<rekruterów>> którzy bedą systematycznie pozyskiwac klanowiczów poprzez informowanie w randomach o naborze do klanu WILK.
Jeden z zastepców dowódcy powinien tworzyc grafik w którym bedąuwzgledniane treningi ,kompanie i ewentualne turnieje.
Powiem tak.
Proponuje tez by niesubordynacje w postaci trzech absencji powinny byc karane banem. - Co przez to rozumiesz? Jaki ban masz na myśli?
Powinna byc tez selekcja wszystkich graczy którzy nie kozystaja z gry i wedle aktualnych kryteriów eliminacja z klanu . - Zgadzam się.
Proponuje tez by gracze na okresie próbnym byli przydzielani do graczy w plutonach i oceniani. - Można, ale nie jest to konieczne. Ale jak już mieli by być oceniani to przez zarząd.
Proponuje tez by wyznaczyc 3-4 <<rekruterów>> którzy bedą systematycznie pozyskiwac klanowiczów poprzez informowanie w randomach o naborze do klanu WILK. - Zgadzam się
Jeden z zastepców dowódcy powinien tworzyc grafik w którym bedąuwzgledniane treningi ,kompanie i ewentualne turnieje. - Nie koniecznie jeden. Może się tym zajmować cały zarząd
Gość
BAN w sensie odsuniecie od klanu na czas określony .
Ocena rekrutów polega na tym zeby zorientowac sie co jest slabymi a co mocnymi stronami gracza i przekazac sugestie dla Dowódcy aby wspomóc go w wyborze.
Z reszta altair nie dasz rady byc wszedzie i kazdego po koleji sprawdzac.
Proponuje jeszcze by stworzyc nakładke na forum tak aby chetni do wstapienia do klanu zobowiązani byli stworzyc tam swoje podanie o przyjecie.
Nie chcem reklamowac innych klanów dlatego nie podam przykładowego linku
Ostatnio edytowany przez siwulec1231 (2012-06-19 13:39:32)
,,Proponuje jeszcze by stworzyc nakładke na forum tak aby chetni do wstapienia do klanu zobowiązani byli stworzyc tam swoje podanie o przyjecie. - Co do tego pomysłu jestem przeciwny. Sprowadziło by to na forum zbyt wiele osób trzecich.
Gość
podesle ci na privata przykład o co mi chodzi
Gość
Proponuje tez bysmy zalozyli kanał na TS3 i co za tym idzie obowiązek używania TS3
Gość
czat w grze nawala.
Zbanowany
Altair. czat w grze na dłuszę metę w każdym normalnym Klanie jest uciążliwy i nie sprawdza się. Ty akurat tego nie zauważasz bo nie masz mikro. kup micro to się przekonasz ile jest problemów.
co do Rekrutów.... trzeba ustalić termin lub ilość bitew po jakiej rekrut dostaje "żołnierza" bo teraz robimy to na oko bez żadnych zasad :/
powinniśmy wprowadzić też obowiązkowe kompanie dla ludzi ktorzy sa akurat w grze. np codziennie lub co drugi dzień o godzinie 20tej np do godziny 21.... jesteś w grze = wchodzisz do kompanii.
Gość
zgadzam sie z radexem .Uwazam sie ze uczciwy okres dla kazdego rekruta to 2 tyg.wystarczajaco by sie wykazac
Gość
Mam pewien pomysł,każdy ochotnik, który chce wstąpić do klanu powinno sie zaprosić do plutonu i sprawdzić umiejętności, a nie wziąść się go po statystykach, a pużniej jak ten pomysł na górze, zeby zrobić specjalny pluton, który pozwoli stwierdzić iż gracz, który juz jest w klanie, jest ogarnięty,dobry itp.
A nie puźniej wyżucić gracza, który już jest pewny, że zostanie w klanie.
Dziekuje i pozdrawiam
Gość
he ja to proponowalem dawno temu ale spoko
Gość
Ha, ja tak właśnie robie, przynajmniej do klanu nie sprowadzam nie ogarów.
Gość
no ale jak sprowadzasz to staraj sie głównie 9 i wyzsze