Gość
Witam.
Od dzis nasz klan jest zarejestrowany w ESl i bedzie brał udzial w cotygodniowych konkursach w walce o gold :D
Tier 8 wymagany premium ammo i premium tanki dozwolone
kategorie 3vs 3 i 7vs7 .Bede na bierząco pisal o aktualnych spotkaniach w celu znalezienia chetnych
Gość
ja też IS 3
Gość
co tydzien jest do wygrania okolo 60-70 tys golda wiec jest co powalczyc
Czołgiści,
Nowy turniej organizowany przez ESL rozpocznie się wkrótce! Company cup nadchodzi! Bądź w gronie pierwszych, którzy wezmą w nim udział i napełnij swój skarbiec złotem!
Jeżeli chcesz poznać więcej szczegółów odnośnie Company Cup , przeczytaj nasz artykuł.
Data:
W tym tygodniu odbędzie się pierwszy Company cup . Rozgrywki będą miały miejsce w poniedziałek 30 lipca i w czwartek 2 sierpnia.
Czym jest Company cup?
Company cup to seria czterech cotygodniowych rozgrywek odbywających się w dwóch sesjach, w każdy poniedziałek i czwartek.
4 rundy kwalifikujące
Pojedyncza rozgrywka decyduje (single elimination) w meczach kwalifikujących.
4 najlepsze drużyny każdej serii kwalifikacyjnej dostają się do finału;
16 drużyn gra w finale.
Pula nagród wynosi 1,350,000 sztuk złota
Zasady:
Łączny tier wszystkich pojazdów danej drużyny musi być nie mniejszy niż 60 i nie większy niż 90.
Czołgi premium są dopuszczone.
Dopuszczone są czołgi lekkie, średnie i ciężkie, a także niszczyciele czołgów tieru nie wyższego niż 8.
Dopuszczone są działa samobieżne do 6 tieru włącznie.
Nagrody:
Pula nagród w wysokości 1,350,000 sztuk złota zostanie podzielona w następujący sposób:
Gość
czytalem o tym. ale do czwartku nie kupie is3 wiec odpadam.reszta niech daje smialo
Gość
Bardzo chętnie zabiorę w tym udział, kiedy w końcu kupię m12 lub kiedy mój is-3 będzie w stanie przebić czołgi VIII tieru od przodu :).
Gość
no coz posidam Typka 59 oraz wymaksowanego Tigera II, wiec moge sie pisać na takie rzeczy
Gość
Ja też mogę ale nie teraz bo za 4 dni wyjeżdżam
Gość
SPG i TD odpadają niestety
Wilk
IS 3 na fulla rozwiniety. Czekam na sygnaly no chyba ze praca nie pozwoli:)