Gość
hej wszystkim mam taki pomysł co powiecie na to aby założyć rachunek polskiego klanu wilka? już mówię o co chodzi. Mam na myśli rachunek na który wpłacano by np po 2,3,4 złote potem stare wilki które są już długo w klanie podczas urodzin lub jakiś okazji na przykład rocznicy dołączenia do klanu lub wygranie jakiegoś konkursu dostawały by prezenty pod postacią złota lub czołgu. Prezenty i nagrody kupowalibyśmy pod postacią prezentu np 2500 złota , premium lub czołg. Co wy na to? ;) Jedna osoba jak da kilka razy po 4 złote to tego nie odczuje a z nagrody i prezentów każdy się cieszy
Ostatnio edytowany przez seeker17 (2012-10-02 17:05:39)
Powiem tak. Pomysł ma ogólny sens,ale wymaga bardzo dużo pracy i czasu. Uważam że szanse na wprowadzenie takiego czegoś są raczej marne. Poczekam jednak na opinie innych graczy.
Pozdrawiam Altair70
Gość
Moim zdaniem fajny pomysł ale niektórzy mieli by problem z płatnością.
Gość
sluchaj pierwsza sprawa ze to nie ma sensu.tzn ma sens ale nie ma ;)
nikt nie bedzie ci wplacal 4-5 zł z tego wzgledu ze niektórzy gracze nie sa przywiązani do tego klanu jak inni gracze.
dróga sprawa to problem z płatnoscia i praca .nei wszysyc u nas zarabiaja
Zbanowany
nikt nie wpalci 3 zl, jak bedzie musial 10zl prowizji zaplacic :) pomysl super ale mysle ze nie do zrealizowania .pozdro
Wilk
Po pierwsze : pomysl fajny i dajacy wiele mozliwosci.
Po drugie : Przywiazanie do klanu i gra w naszych szeregach oraz aktywnosc na CW, kampaniach i treningach.
Po trzecie : Sporo przemyśleć trzeba. Wiele wpłat na konto z takimi wartościami jest od razu monitorowane i sprawdzane pod kątem prania brudnych pieniędzy.
Po czwarte : Ja zarabiam i 3-5 zl to dla mnie zaden wydatek (odmowie sobie 1 paczki fajek i wyjdzie mi to na zdrowie)
A podsumowywując: Składki dobrowolne. Nie każdy wpłaci ale nie można tych osób traktować inaczej bo, niektórzy mogą poczuć się gorsi od innych. Może to spowodować rozłam w sojuszu.