Wilk
Wiem ze niektorzy mogą do tego pomyslu podejsc sceptycznie ale czasami sie moze przydac.
Jak cos to moj skype: killer_kry
Jak poprzecie ten pomysl to dolożymy jeszcze tel jakby co :)
rozumiem że chcesz być jako doradca jak ktoś nie będzie mógł sobie z czymś pomóc, tak ?
wg mnie pomysł nie jest zły tylko że zamiast skype używaj naszego TS3 klanowego. myślę że więcej ludzi go ma w naszym klanie niż skype;)
Wilk
Nie jako doradca. Ale dzisiejsza awaria pokazala co i jak. TS nie wchodzil bo jakis atak mieli. Gra sie nie wlacza i nie wiadomo dlaczego. A tak majac kontakt moge cyknac do kogos i spytac. Dzisiaj zglupialem i myslalem ze to cos u mnie a okazalo sie pozniej ze to ogolne ale nie mialem kogo zapytac bo nie mam do nikogo kontaktu.
Gość
mysle ze to dobry pomysl.posiadajac numery telefonu wszystkich graczy mozna informowac ich o róznych wydazeniach np CW awaria itp
Gość
Cóż w sumie nie jest on najgorszy ale trzeba pamiętać aby nie nadużywać tego numeru no i także jak się bd pisać sms lub dzwonić o cw to do osób które mają znaczący wpływ na cw dobrze by było gdyby te osoby zostały na miejscu wyznaczone. Proponuję tez aby zostały wyznaczone osoby rezerwowe które mają trochę gorsze pojazdy np 9 tiery które by zastępowały ewentualnie kogoś z 10-tką kto nie może się pojawić na cw.