Witam chciałem ubiegać się o przyjęcie w wasze szeregi. Gram krótko ale chcę rozwijać swoje umiejętności, a samemu za daleko nie zajadę dlatego postanowiłem dołączyć do klanu. Coś o mnie, mam 28 lat w wota gram w wolnych chwilach weekendy znacznie więcej mam prawie 2 tys. stoczonych walk. Na razie dysponuję dopiero tierem z poziomu 7 Tygrysem ale już pracuję nad jego następcą, mam jeszcze Jag pz VI, VK 36.01P i kilka tierów z 5 poziomu. Cenię kulturę i dobrą zabawę
Przepraszam za formę ale nie zwróciłem uwagi na to jak inni składali swoje podania ( poza tym dopiero co wróciłem z pracy:P wiem to mnie nie usprawiedliwia z lenistw i zapoznania z formy składania podań), a co do JagdPz IV miałem na myśli, już pracuję nad JagPanther i rozwijam jeszcze linię ciężkich tierów USA.
Przypuszczam, że do września już będzie Tygrys II bo w przyszłym tygodniu mam więcej czasu na grę, a jeszcze weekend przede mną. Tygrys jest już wymaksowany więc całe doświadczenie idzie już na jego następcę.
Jakoś mało poważnie traktujecie moje podanie, kilka tygodni bez odpowiedzi. "TAK" czy "NIE" czy to ciężko napisać, podoba mi się wasza strona i cele jakimi się kierujecie. Dla uzupełnienia mam już w garażu dwa czołgi VIII poziomu, tygrysa sobie odpuściłem bo mnie drażnił ale mam za to Ferdynanda i T32 jak i w przeciągu kilku dni powinienem odblokować Pershinga, a do tygrysa też dążę ale znacznie wolniej, jeszcze niecałe 30k expa.